Adjudiquen per sorteig les 23 barraques de la Copa

Les entitats coneixen la ubicació que tindran per les Fires

L’Ajuntament n’havia exclòs els sindicats, partits polítics i les associacions de fora de Girona

28/09/12 02:00 – El Punt / Avui – J. Ferrer

 

La tria de les entitats amb dret a barraca per les Fires de Sant Narcís de Girona (del divendres 26 d’octubre al diumenge 4 de novembre) es va fer ahir per sorteig a l’hotel Inform de la Devesa (antic centre d’informació turística de la Copa). Les 23 associacions amb dret a barraca ja coneixen també la seva ubicació.

 

L’Ajuntament de Girona havia exclòs aquest any els sindicats i els partits polítics i les entitats que no tinguin Girona com a àmbit d’actuació. La llista completa és la següent: AAVV Mas Ramada, CE Onyar, Penya Doble Set, AAVV Torre Taialà, AAVV Fontajau-Xavier Cugat, Assoc. Malalts Renals de Girona, Orella Activa, Assoc. Cultural l’Ariet, Esplai El Timbal, Assoc. Rugby Gironí, Assoc. Gironina de Sords, Agrupament Escolta Pare Claret, CF Parroquial Sta. Eugènia, ADAC, Girona Club d’Hoquei, Vedruna Girona, AAVV Santa Eugènia de Ter, Assoc. Naturalistes de Girona i CB Sant Josep Girona. La UdG, que té quatre barraques com a norma, les ofereix al Consell d’Estudiants, als Xoriguers, a les Àligues i Aligots i a l’Assoc. d’Exalumnes Alumni.

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.