Pressupostos

Durant el mes de setembre d’enguany hem rebut la proposta d’exclusivitat de les empreses suministradores de la beguda que se servirà a les barraques. S’han presentat dues propostes: d’una banda, el Grup Darnés, i d’una altra, Tramuntanaser, S.L. juntament amb Cobega, S.A. Qualsevol entitat amb dret a barraca que vulgui revisar aquestes ofertes envieu un correu a lacopagirona@gmail.com i els enviarem els arxius digitalitzats, ja que les propostes es reben en paper i amb un sobre tancat per qüestions obvies.

També hem rebut una única proposta de barracons i lavabos l’empresa és “Lloguer de serveis Mòbil”, amb el correu info@lloguersmobil.cat i el telèfon 972 46 32 02. No és obligatori llogar la barraca a aquests proveïdors, cada entitat pot escollir el que millor li convingui.

Dijous 6 d’octubre es farà una reunió de la Comissió juntament amb les entitats titulars de les barraques d’enguany per presentar els pressupostos generals per al 2011.

Totes aquestes dades estan a dispocició de les entitats titulars de les barraques d’aquest any. Si voleu rebre aquesta informació, si us plau, envieu un correu a lacopagirona@gmail.com, amb el nom de l’entitat, el d’un titular i el seu DNI.

Moltes gràcies.