Les entitats sancionades i l’Ajuntament negocien reobrir les barraques tancades

04/11/11 – Diari de Girona

Representants de les barraques tancades (UGT i Atletisme Girona) es van reunir ahir amb l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, per demanar que se’ls permeti la reobertura pel cap de setmana. Avui se n’ha previst una altra on s’està negociant poder reobrir el cap de setmana. No es descarta que, tennit en compte que en total es va detectar tres menors d’edat, s’accepti que reobrin el cap de setmana

De moment, l’Ajuntament es manté ferm i recorda que ha havia avisat que si es detectava que una barraca venia alcohol a menors se la sancionaria amb el tancament fins al final de les Fires. A més, consideren que no hi podia haver una possible confusió perquè els nois tenien 14 anys. Les barraques admeten l’error i es comprometen a extremar les mesures per evitar que torni a passar. No obstant això, també indiquen que molts joves aconsegueixen alcohol de boti?gues de la ciutat. Les dues entitats (UGT i Atletisme Girona) han rebut el suport de la resta de barraques i de la CUP. Per evitar que els menors puguin beure alcohol, l’equip de govern prepara una ordenança “antibotellón” com en altres municipis.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en la premsa local i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.