Endoll especial Fires-La Copa Girona 2011

L’Endoll especial de Fires, la revista de butxaca que publica mensualment Orella Activa i que per Fires de Girona dedica íntegrament a les barraques, ja és al carrer.
Aquest any, l’Endoll s’ha elaborat amb la col·laboració de la Comissió de La Copa, entitat que representa més de 70 entitats que opten a barraca cada any, que sovint ha estat ignorada en totes les polèmiques mediàtiques sobre les barraques, tot i que té molt a dir-hi per ser la principal responsable de la seva gestió.

Alguns aspectes de la gestió de les barraques han estat polèmics els darrers anys: la cessió de la gestió, la venda d’alcohol a menors, l’excessiva intervenció policial, els horaris de tancament o la programació de l’escenari, pel que la Comissió, a través de l’Endoll, hi ha volgut dir la seva. A la presentació titulada Trencant tòpics i en un careig entre dos personatges ficticis que parlen de Girona (Harry Potter i la Mosca Collonera), Orella Activa dóna veu a la Comissió de la Copa per donar el seu punt de vista sobre alguns d’aquests punts polèmics, sempre amb sentit crític, respecte i bon humor.

D’altra banda, Orella Activa ha volgut recuperar l’esperit d’aquella mítica publicació que durant uns anys es va fer sobre les barraques: 9Nits. Així, a l’Endoll també s’hi podrà trobar informació de tota la programació de La Copa i també d’alguns actes musicals populars que se celebraran durant les Fires de Girona.

L’Endoll es repartirà a les barraques i a locals del centre de Girona.

Bones Fires i Festes de Sant Narcís.

Descarregar:

endoll especial fires 2011

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en publicacions Fires Girona 2011 i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.